Leuke opbergdoosjes voor hebbedingetjes

Luxewoondecoratie.nl is een betrouwbare webwinkel waar innovatie en de persoonlijke voorkeur van de klant voorop staan. Met uitstekende klantenservice doen wij ons best om de bestelling zo snel mogelijk bij u te leveren. Als de bestelling niet meteen leverbaar is wordt u zo spoedig mogelijk hierover geïnformeerd. Binnen onze categorie ‘opgeruimd staat netjes‘, hebben wij van het merk “Housevitamin een bijzondere collectie.

Zit u tijdens het opruimen ook wel eens met uw handen in het haar? Of komt u net van een vakantie terug, waarbij u toch weer van die leuke kleine souvenirtjes hebt verzameld om de vakantieherinneringen nog zo lang mogelijk te kunnen vasthouden? Zoveel mooie kleine dingetjes die u het liefst zichtbaar en geordend nog een plekje moet geven! Zo maar in een lade of doos stoppen wil je niet doen want dan kun je ze niet makkelijk vinden als je ze nodig hebt en je kan er dan ook niet van genieten. Een prachtig versierde, maar ondoorschijnende opbergdoos lost dat niet op! De ontwerpers van Luxe Woondecoratie hebben daarom voor u een prachtige oplossing bedacht. Glazen opbergdozen, in verschillende vormen en maten!

Opbergdozen zijn al bij de Grieken en de Romeinen en vele andere culturen dè oplossing voor het verenigen van interieurdecoratie en functionaliteit. In onze cultuur en levensstijl, waarbij de woonkamer een centrale multifunctionele rol speelt, is die combinatie uiteraard ook van groot belang. We moeten onze vele hebbedingetjes kwijt zonder ze weg te stoppen en het moet er ook aantrekkelijk uitzien en passen bij onze woonsfeer. Bij elke interieurstijl past er weer een speciaal bedacht opbergsysteem. In een modern, door Art Deco geïnspireerd interieur, passen onze luxe opbergdoosjes met minimalistische uitstraling en metalen en glazen accenten.

Onze luxe opbergdoosjes zijn transparant, van glas met een goudkleurige, duurzame messing rand, die binnen niet zal roesten en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en maten. Vierkant groot met de afmeting 15.5 x15.5×4.5 centimeter. Vierkant klein met de afmeting 10x10x3.5 centimeter. Zeshoekig groot met de afmeting 11x10x5.5 centimeter en zeshoekig klein met de afmeting 6×5.5×3.5 centimeter.
Etaleer uw verzamelingen die u, passend bij het seizoen, of bij uw eigen stemming kunt afwisselen in deze prachtige collectie. Geschikt voor sieraden, natuurstenen, souvenirs en alle hebbedingetjes waar u telkens van wil blijven genieten. En omdat ze luxe zijn, wilt u ze vooral zichtbaar laten en zijn ze geschikt voor elke ruimte. Alles wat je erin zet krijgt een bijzondere uitstraling.